VELKOMMEN TIL ONLYSPORTS

Onlysports.dk blev etableret i 2010 med en vision om at være blandt de førerende leverandører af Nike produkter indenfor løb- og fitnesskategorien. 

Hos Onlysports brænder vi for at give dig en fantastisk oplevelse, hver gang du handler hos os. Vi har derfor et meget bredt sortiment til både kvinder, mænd og børn, som har overholder de strenge krav vi stiller, for at kunne levere produkter af højeste kvalitet.

Hos os er den gode oplevelse altafgørende, og derfor leverer vi altid god service. Det betyder, at vi sender din ordre lige snart vi modtager den, og tager os tid til at svare på alle henvendelser. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os på info@onlysports.dk eller +45 56 71 35 46, såfremt du har nogle spørgsmål.

Er du interesseret i et produkt, som du ikke kan finde på vores webshop, så vil vi meget gerne forsøge at bestille det hjem til dig. Desværre er dette ikke muligt i alle tilfælde, men vi lover altid at gøre vores bedste.

Du kan også blive en del af Onlysports-familien ved at melde dig ind i Club Onlysports, hvor du får en masse unikke fordele og tilbud. Tilmelding til Club Onlysports sker via formularen på vores forside.

Vi glæder os til at sende dig din første (og de næste) pakke(r) fra Onlysports.

Virksomhedsoplysninger:

ONLYSPORTS ApS

CVR: 32 30 06 18

Industrivej 72

4683 Rønnede

info@onlysports.dk

Telefonnummer: +45 56 71 35 46