Handelsbetingelser

BESTILLING

På onlysports.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os. Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Når du handler med onlysports.dk indgås aftaler på dansk.

BETALING

På onlysports.dk kan der betales med:

 • Dankort / Visa-Dankort
 • MobilePay
 • eDankort
 • Masercard
 • Visa
 • Visa Electron
 • JCB
 • American Express
 • Viabill – læs mere her

Der tages ikke gebyr ved betaling på onlysports.dk.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra onlysports.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

FRAGT & LEVERING

Vi leverer din pakke inden for 1-3 hverdage.
Fri fragt ved bestilling for over 499 kr.

Gratis retur.

Vi leverer din pakke til et GLS afhentningssted, som du vælger ved kassen, inden for 1-3 dage.
Leveringsgebyret er her 39 kr. – ved ordre under 499 kr.

Levering sker med PostNord eller GLS Pakkeshops. Vi leverer til hele Danmark.

RABAT/KAMPAGNER

Ved kampagner er rabatten altid gældende på vejledende udsalgspris og der gives ikke yderligere rabat på i forvejen nedsatte varer.

FORTRYDELSESRET

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler på onlysports.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortydelse/reklamation.

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Hvis det drejer sig om sko, så skal æsken være i samme stand som da du modtog varen, eller så vidt muligt. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Onlysports

Industrivej 72

4683 Rønnede

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Eneste omkostning du har, når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os. Vi anbefaler at du sender pakken retur med track and trace så begge parter ved at pakken er nået frem til rette modtager.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

REKLAMATIONSRET

Når du handler på onlysports.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Onlysports

Industrivej 72

4683 Rønnede

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med os på onlysports.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Sjællands Erhvervsbeklædning A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte hos Sjællands Erhvervsbeklædning A/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på onlysports.dk er Sjællands Erhvervsbeklædning A/S

Dine personoplysninger vil ikke uden indhentelse af dit samtykke, blive gjort til genstand for anden ekstern videregivelse, medmindre der er hjemmel hertil i lov.

Som registreret hos Sjællands Erhvervsbeklædning A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Sjællands Erhvervsbeklædning A/S via e-mail info@onlysports.dk.

SOCIALE MEDIER

Hvis du følger os eller interagerer med os på en af vores sider på en tredjeparts sociale medieplatform som:  Instagram og Facebook – vil de informationer, du giver, være omfattet af tredjepartens fortrolighedspolitik samt denne fortrolighedspolitik.

KONTAKT VEDR. PERSONOPLYSNINGER

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse på: info@onlysports.dk.
Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser – kan du kontakte os samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til Persondataloven.

BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Ifølge lovgivningen skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på servere med høj sikkerhed.
Onlysports.dk kontrollerer løbende for at afgøre, om dine brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Dine personlige data overføres sikkert hos os ved hjælp af kodning. Dette gælder for din bestilling. Vi gør i den forbindelse brug af SSL-certifikater.